EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü yıl sonu sergisini açtı

GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü yıl sonu sergisini açtı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencileri bir yıldır aldıkları dersler kapsamında hazırladıkları materyalleri sergiledi.

Yayın Tarihi: 28/05/15 10:30
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü yıl sonu sergisini açtı
A- A A+

Öğrencilerin Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersinde hazırladıkları manav, mutfak, balıkçı tezgahı, kukla sahnesi, kum masası modülleri; Materyal Geliştirme dersi kapsamında hazırladıkları kostümler, kuklalar, eğitici oyuncaklar; Çocuk Edebiyatı dersinde hazırladıkları farklı tasarımdaki kitaplar ve Erken Çocukluk Tarihi dersi kapsamında hazırladıkları materyaller sergiyi gezen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Azize Ummanel tarafından yapılan açıklamada öğrenciler ve ilgili derslerin hocaları tarafından ortaya konan emeğin yadsınamayacak olduğu; ortaya çıkan materyallerin okul öncesi dönem çocuklarına faydalı olabilmesi ve etkinliğin anlamlı olması açısından bu materyallerin bölge devlet anaokullarına bağışlanacağı bilgisi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.