EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ'de İngilizce tiyatro oyunları sahne aldı

YDÜ'de İngilizce tiyatro oyunları sahne aldı

Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünün düzenlediği İngiliz Edebiyat Tarihi dersi kapsamında hazırlanan Drama gösterisi, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane salon 4'te sergilendi.

Yayın Tarihi: 29/05/15 10:02
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ'de İngilizce tiyatro oyunları sahne aldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa,Kıbrıs(Near East University,Nicosia,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Öğretim Görevlisi Çelen Dimililer'in danışmanlığında hazırlanan oyunlarda, Mütercim Tercümanlık, İngilizce Ögretmenliği ve İngiliz Dili Edebiyatı bölümlerinden toplam 22 öğrenci rol aldı. Öğrenciler, derste okutulan 5 farklı kitaptan alınan ve uyarlanan değişik tiyatro oyunlarından bölümleri başarıyla sahneye koydu.

Yoğun katılımla sergilenen tiyatro gösterisini çok sayıda konuk, öğretim görevlileri ve öğrenciler izledi.

Bölümlerin gerçekleştirdiği tiyatro gösterisinde sahneye konulan oyunlar "Romeo ve Juliet, Frankenstein, Matilda, A Christmas Carol ve A Picture of Dorian Grey" oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.