EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Reklam Fotoğrafçılığı öğrencileri Polis Müzesi envanterini fotoğrafladı

YDÜ Reklam Fotoğrafçılığı öğrencileri Polis Müzesi envanterini fotoğrafladı

Polis Haftası dolayısıyla Yakın Doğu Üniversitesi ile Polis Genel Müdürlüğü'nün yaptığı işbirliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, YDÜ İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Reklam Fotoğrafçılığı öğrencileri Polis Müzesi envanterini fotoğrafladı.

Yayın Tarihi: 29/05/15 10:22
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Reklam Fotoğrafçılığı öğrencileri Polis Müzesi envanterini fotoğrafladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada YDÜ Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Reklam Fotoğrafçılığı öğrencilerine, gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, stüdyo dışında, reklam, tanıtım ve fotoğraf uygulamalarına bir örnek teşkil etmesi bakımından iyi bir platform oluşturuldu. Stüdyo ortamında gerçekleştirilen ders uygulamalarından farklı olarak, stüdyo dışında çalışma şartlarına uyum sağlanabilmesi açısından da öğrencilere çalışabilecekleri yeni bir alan sundu. Stüdyo dışında çalışmanın zorlukları ve kolaylıklarına ilişkin, doğru açı ve doğru ışık kullanımının stüdyo ortamı dışında nasıl sağlandığının gösterilmesi gibi teknik uygulamalarla pratik yapma fırsatı bulan öğrenciler, Polis Müzesi'nde yer alan envanterin zengin yelpazesinden yararlanarak çalışabilme olanağı buldular.

Reklam Fotoğrafçılığı dersi Öğretim Görevlisi Gazi Yüksel yaptığı açıklamada; "müzede oluşturulan stüdyo ortamında fotoğraflanan envanter içerisinde İngiliz döneminden günümüze kadar kullanılan polis kıyafetleri ve ateşli silahların yanı sıra telefon santrali, kelepçeler, kokartlar, düğmeler ve taşıtlar yer alıyor" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.