EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ İç Mimarlık Bölümü Dünya İç Mimarlık Günü'nü kutladı

DAÜ İç Mimarlık Bölümü Dünya İç Mimarlık Günü'nü kutladı

İç Mimarlık alanında dünyanın en saygın kuruluşu olan IFI (International Federation of Interior Architects/Designers)'ın 2007 yılından beridir eğitimsel üyesi olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık Bölümü, bu yıl 30 Mayıs Cumartesi günü olarak belirlenen ve "Herkes için Tasarım" temasıyla global olarak kutlanan Dünya İç Mimarlık Günü kapsamında bir dizi etkinliklerle mesleğe adanan bu özel günü kutladı.

Yayın Tarihi: 30/05/15 13:57
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ İç Mimarlık Bölümü Dünya İç Mimarlık Günü'nü kutladı
A- A A+

DAÜ'den verilen bilgiye göre, Bu konuda açıklama yapan DAÜ İç Mimarlık Bölümü IFI Kurum Temsilcisi Doç. Dr. Banu Tevfikler Çavuşoğlu; bunlardan ilkinin, DAÜ İç Mimarlık Bölümü'nün başarılı mezunlarından Ruzin Kılıç Demirel'in davetli konuşmacı olarak gerçekleştirdiği ve iç mimarlığın zengin kapsamına işaret eden 'Megayatlarda İç Mimarlık' konulu semineri olduğunu vurguladı. Seminerde, öğrencilerin insan yaşamının her anı için tasarlayan iç mimarlık alanına yönelik vizyonlarının genişlemesi hedeflenmiş olup, oldukça farklı olarak ele alınması gereken koşullarla yat tasarımı anlatılmış ve bu anlamda ilginç bir deneyim yaşamaları sağlanmıştır. Bu etkinlik aynı zamanda DAÜ İç Mimarlık Bölümü mezunlarının kariyer anlamında gelebilecekleri başarılı ve geniş iş imkanlarını da görünür kılmıştır. Seminerin devamında, İç Mimarlık Bölümü'nün başarılı öğrencilerine şeref/yüksek şeref belgelerinin takdiminin de gerçekleştirildiği bir kokteylle öğrencilerin sosyal bir ortamda konuşmacıyla sohbet etmeleri sağlanmış, iç mimarlık mesleği ve profesyonel yaşam konuları açılmıştır.

DAÜ İç Mimarlık Bölümü, Dünya İç Mimarlık Günü kutlamaları kapsamında 27 – 28 – 29 Mayıs 2015 tarihlerinde de öğrencilere IFI'nın belirlediği tema doğrultusunda hazırlanan ve günün önemine işaret eden rozetler tüm bölüm üyelerince takılmış, bölümün her bir öğrencisinin günün anlam ve önemine haiz olmaları sağlanmıştır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.