EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Berova: "19 Mayıs TMK bölgenin en çok tercih edilen okulu"

Berova: "19 Mayıs TMK bölgenin en çok tercih edilen okulu"

Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova, Çamlıbel Köy Kadın Kursunun yıl sonu sergisinin açılışını yaptı, 19 Mayıs Türk Marif Kolejinin diploma törenine katıldı.

Yayın Tarihi: 25/06/15 13:33
okuma süresi: 1 dak.
Berova: "19 Mayıs TMK bölgenin en çok tercih edilen okulu"
A- A A+

Bakanlık basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Bakan Berova ilk olarak , Çamlıbel Köy Kadın Kursunun yıl sonu sergisinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Berova, kadınların el emeği göz nuru el işlemelerinin hem bir geleneğin devamı olduğunu hem de aile ekonomisi için önemli bir adım olduğunu söyledi ve kursu bitiren kadınları tebrik etti.

Bakan Berova daha sonra Girne 19 Mayıs Türk Marif Kolejinin diploma törenine katıldı. Bakan Berova burada yaptığı konuşmada 19 Mayıs Türk Marif Kolejinin bugün en çok tercih edilen okulların arasında yer aldığını, çok uzun bir geçmişe sahip olduğunu, ve bu süreç içerisinde başarılı işlere imzalar atıldığını söyledi.

Bakan Berova yeni mezun olacak olan öğrencilere başarılar diledi ve onları mezun eden öğretmenlere ve idarecilere de teşekkür etti. Bakan Berova 19 Mayıs Türk Marif Kolejini birinci olarak tamamlayan öğrenciye de diplomasını verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.