EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi

YDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi

Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bu yıl 6. Dönem mezunlarını veriyor. 7 Temmuzda yapılacak törenin yanısıra, her yıl geniş ilgi toplayan geleneksel mezuniyet sergisi de sanatseverlerin ilgisine sunulacak.

Yayın Tarihi: 26/06/15 11:30
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Erdal Aygenç şunları söyledi:

"Gelenekselleştiği gibi, yoğun ve verimli geçen bir eğitim-öğretim yılını mezuniyet töreni ve mezun öğrencilerimizin son dönem yaptıkları çalışmalardan oluşan bir sergi ile noktalıyoruz. Sergide grafik tasarım, resim, heykel, seramik çalışmaları yer alacak; dört yıllık bir tasarım ve sanat eğitimi ile yoğrulan öğrencilerimiz uzmanlaşma yolunda ilerledikleri alanlara ilişkin işlerini izleyicilerle buluşturacaklar. Sanatla beslenen, sanata ilgi duyan herkesi öğrencilerimizi bu günlerinde kucaklamaya davet ediyorum.

Öte yandan gelecek dönem için lisans, yüksek lisans ve doktora programları için yeni öğrenci alımının hazırlıklarının da sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, şu günlerde tercih aşamasında olan ve sanat-tasarım eğitimi almayı hedefleyen aday öğrenciler bizlerle bağlantı kurdukları ya da http://www.neu.edu.tr den fakülte sayfamıza ulaştıkları taktirde daha ayrıntılı ve kapsamlı bilgilere ulaşacaklardır" denildi.

YDÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin Mezuniyet Sergisi 29 Haziran Pazartesi günü saat 19.00 da Atatürk Kültür Merkezi'nde açılacak. Mezuniyet töreni ise7 Temmuz saat 14.00 de YDÜ Büyük Kütüphane Salon 4'de gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.