EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Geleceğin mucitleri GAÜ'de ödüllerini aldı

Geleceğin mucitleri GAÜ'de ödüllerini aldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) tarafından "Bir Fikir Dünyayı Değiştir" sloganı ile gerçekleştirilen "3'üncü Yaratıcı Fikirler " yarışmasında zorlu bir finalin ardından en iyi projeler seçildi.

Yayın Tarihi: 30/06/15 09:52
okuma süresi: 2 dak.
Geleceğin mucitleri GAÜ'de ödüllerini aldı
A- A A+

3'üncü Yaratıcı Fikirler Yarışması'nın açılış konuşmasını Komite Başkanı ve GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Ağdelen gerçekleştirdi. Ağdelen konuşmasında, farklı yaş gruplarının ortaya koymuş olduğu projelerin ön elemelerden geçerek, sunum gereçkleştiren öğrencilerin finale katılmaya hak kazandığını belirtti. Ağdelen, GAÜ Yaratıcı Fikirler Yarışmasını'nın bu yıl 3'üncüsünü gerçekleştirdikleirni belirterek, her yıl geleneksel olarak düzenleyeceklerini ifade etti.

3'üncü Yaratıcı Fikirler yarışmasının jürisinde, GAU Yöneticiler Kurulu CEO Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Sadık Ülker, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çıralı, Kıbrıs Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Sümer Kaya, Burhan Nalbatoğlu Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Bülent Dizdarlı'nın bulunduğu yarışmaya 100'e yakın başvuru gerçekleşirken, GAÜ Küresel Bilim Ailesinden oluşan heyetin ön elemesi ile seçilen katılımcılar arasında yapılan proje sunumları sonucunda dereceye girenler açıklandı.

GAÜ.3. Yaratıcı Fikirler Yarışması birincisi İzmir Özel Fatih Kolejinden "Yüksek Enerji Kapasiteli Prizmatik Çinko-Nikel Pil" projesiyle İrfan Güven Çömezoğlu ve Oğul Yazıcıoğlu olurken yarışmacılara ödüerini, GAÜ CEO'su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi takdim etti.


#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.