EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıs Sanat öğrencileri İsviçre yolcusu

Kıbrıs Sanat öğrencileri İsviçre yolcusu

Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale Okulu'nun 18 Keman öğrencisi Alp Dağlarının soluk kesen manzarası ile İsviçre'nin harika bir konuma yerleşmiş olan Davos kentinde gerçekleşecek olan 10. Avrupa Suzuki Kongresi'nde yer almak üzere 15 Temmuz'da İsviçre'ye gidiyorlar.

Yayın Tarihi: 06/07/15 07:44
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıs Sanat öğrencileri İsviçre yolcusu
A- A A+

Bu yılki kongereye 31 Ülkeden Suzuki metodu ile yetişen yaklaşık 600 öğrenci katılacaktır. 3 ile 20 yaş arası olan katılımcı öğrenciler Keman, viyolonsel, viyola, piyano, gitar, flüt, ses eğitimi ve kontrabas bölümleri ile bir araya gelecekler.

Avrupa, Amerika, Avustralya, Kanada ve Japonya'dan gelecek olan seçkin bir öğretmen kadrosu denetiminde katılımcı öğrenciler eğitim alacaklar.

Alacakları eğitim yanında konserler de verecek olan öğrenciler, eğitmenlerin de vereceği konserleri izleme imkanını da bulacaklar.

Kıbrıs Sanat Direktörleri Gözlem Özdeğirmenci ve Turgay Hilmi denetimindeki grup 20 Temmuz'da kurslarını tamamlayarak ülkeye geri dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.