EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de 'Probina Orion Bina Tasarım Sistemi' sertifika programı düzenlendi

LAÜ'de 'Probina Orion Bina Tasarım Sistemi' sertifika programı düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen "Probina Orion Üç Boyutlu Bina Tasarım Sistemi" konulu sertifika programına Probina Orion (Prota Mühendislik) ve Revit Yapı Ürün Sorumlusu İnşaat Yüksek Mühendisi Burçin Şahinalp katıldı.

Yayın Tarihi: 06/07/15 15:57
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de 'Probina Orion Bina Tasarım Sistemi' sertifika programı düzenlendi
A- A A+

Öğrenciler, üniversite öğrenimleri süresince derslerde edinmiş oldukları teorik bilgileri meslek hayatlarında nasıl kullanacaklarını Yüksek İnşaat Mühendisi Şahinalp eşliğinde, uygulama yaparak öğrenme fırsatı buldular. Öğrenciler, Probina Orion Bina Tasarım Sistemi yazılımını kullanarak betonarme binaların statik-dinamik hesaplanması ve bu hesaplara bağlı metrajların, imalat resimlerinin, kalıp planlarının üretilmesine yönelik çalışmasını bilgisayar ortamında uygulayarak öğrendiler.

Programda, İnşaat Mühendislerinin depreme dayanıklı ve güvenli binaların tasarlanması için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgiler aktarıldı. Ayrıca programa katılan ve başarılı olan öğrencilere, başarı sertifikası verildi.

Bay: Katkı sunan herkese teşekkür ederim

Sertifika töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Bay, programın gerçekleşmesinden dolayı Probina'nın temsilcisi Burçin Şahinalp'e teşekkür etti. Bay ayrıca, başarı sertifikası alan öğrencilerini tebrik ederek mühendislik hayatları boyunca imzalayacakları başarılı projeler diledi.

Sertifika programına katılan öğrencilerin başarı sertifikaları, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşen Türkman, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr İbrahim Bay ve Prota Mühendislik temsilcisi Yüksek Mühendis Burçin Şahinalp tarafından verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.