EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ öğrencisine Eurhodip'den madalya

LAÜ öğrencisine Eurhodip'den madalya

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Turizm İşletmeciliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Orhan Atakay Eurhodip Marianne Müller Award Konferans ve Yarışması'nda ikincilik madalyası kazandı.

Yayın Tarihi: 24/07/15 13:02
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ öğrencisine Eurhodip'den madalya
A- A A+

Yarışma hakkında bilgi veren Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nafiya Güden, İsrail'in Tel Aviv şehrinde 22'cisi düzenlenen Eurhodip Marianne Müller Award Konferans ve Yarışması'na Galler, Litvanya, Kazakistan, Rusya, Ermenistan, Slovakya, Slovenya, Portekiz ve KKTC olmak üzere dokuz farklı ülkeden öğrencilerin katıldığını belirtti.

Atakay'a "Otel Tanıtımında Yeni Trendler" başlıklı sunumu ikincilik madalyası kazandırdı

Güden, yarışmada öğrencilerin 'Satış ve Pazarlama Bölümü'ne istinaden konu olarak bir otelin tanıtımında neler yapılabileceğine ilişkin fikirler üretilmesi ve bu konunun bir gün içinde tamamlayıp komiteye teslim edilmesi istendiğini belirtti. Bir gün içerisinde yazılı ve sözlü olarak hazırlanan sunumların jüri ve izleyicilere sunulduğunu söyleyen Güden, jüri ve izleyiciler tarafından oylanan sunumların sonucunda KKTC ve LAÜ'yü temsil eden Orhan Atakay'ın "Otel Tanıtımında Yeni Trendler" başlıklı sunumu ile ikincilik madalyasını kazandığını dile getirdi.

LAÜ öğrencisi Fransa'da staj imkanı yakaladı

Organizasyonda birçok iş adamıyla görüşme fırsatı yakaladığını belirten Atakay, başarılarından dolayı yaz dönemi zorunlu stajını yapmak üzere Vatel okulları tarafından Fransa'nın Nimes şehrine davet edildiğini ve Fransa'da staj yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.