EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

The Amerikan Future College fark yaratıyor

The Amerikan Future College fark yaratıyor

Edexcel, Cambridge, FEDE, OCR gibi kalite ve akreditasyon kurumlarına tam üyeliği bulunan The Amerikan Future College'in yarattığı kalite farkı, öğrencilere büyük avantajlar sağlıyor.

Yayın Tarihi: 27/07/15 09:33
okuma süresi: 2 dak.
The Amerikan Future College fark yaratıyor
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okullar grubuna bağlı The Amerikan Future College büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerliyor
The American Future College müdürü Sevim Kayıkçı ''2015-2016 seçkin eğitim kadrosuyla eğitimin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğiz'' diyerek eğitimde kalite ve başarı prensiplerinden ödün vermediklerini belirtti.

2015-2016 eğitim yılındaki büyüme planları hakkında bilgiler veren Kayıkçı "Bu eğitim yılında 9. sınıfı açıyoruz. Lise bölümünün eğitime başlamasıyla sürdürdüğümüz gelişmelere bir yenisini ekliyoruz" dedi.

Her konuda farklı ve önde

Akademik açıdan alınan kararlarla okul binasının güçlendirilmesi, yeni yapıların eklenmesi gibi önemli gelişmelerin yaşanacağına işaret eden Kayıkçı, "The American Future College farklı ve yepyeni bir boyut kazanacak. Bu yıl sporda aldığımız başarılar çocuklarımızın ve öğrencilerimizin emeğiyle üst düzeylere ulaşmıştır. Gelecek eğitim yılında kız basketbol takımımızla yıldız olacağımız kanısındayım" diye konuştu.

The American Future College Kapalı Spor Salonu'nun en kısa zamanda hizmete geçeceğini söyleyen Kayıkçı, bu salonda başta jimnastik olmak üzere pek çok branşta çalışmalar yapılacağını anlattı.

Tam gün İngilizce eğitim

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı müfredatıyla tam gün İngilizce eğitim uyguladıklarını anlatan The American Future College müdürü Sevim Kayıkçı "Okulumuzda öğrenci merkezli ve başarı odaklı eğitim anlayışını benimsiyoruz. Uluslararası standartlara uygun modern ve yenilikçi vizyonla, uluslararası kurumlardan alınmış akreditasyonlarla, 3 dilde mezuniyet imkanı sağlıyoruz" diye konuştu.

Sevim Kayıkçı, "The Amerikan Future College'in, Edexcel, Cambridge, FEDE, OCR gibi kalite ve akreditasyon kurumlarına tam üyeliği bulunduğunu da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.