EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ Özel Yetenek sınavları devam ediyor

GAÜ Özel Yetenek sınavları devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde bulunan, İç Mimarlık, Grafik Tasarım, Plastik Sanatlar ve Resim bölümleri için gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 27/07/15 13:42
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ Özel Yetenek sınavları devam ediyor
A- A A+

"GAÜ Genç Yetenekleri Arıyor" başlığıyla yapılan açıklamaya göre Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'deki İç Mimarlık, Grafik Tasarım, Plastik Sanatlar ve Resim bölümlerine Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci almaya devam ettiği bildirildi. Özel Yetenek Sınavları'na Türkiye'deki tüm temsilciliklerde veya GAÜ Girne Kampüsü'nde katılınabileceği ifade edilen açıklamada, sınava girebilmek için TC vatandaşı adayların YGS puan türünün herhangi birinden 140.00 puan barajını aşmış olmaları, KKTC vatandaşlarının ise GAÜ Burs Sınavı'ndan aldıkları burslardan faydalanabilecekleri vurgulandı.

Ayrıca, Ayrıntılı bilgi ve detaylar için 0392 650 20 00 nolu telefondan 1221/1179 veya 1106'ı dahili hatların yada info@gau.edu.tr adresine ulaşılabileceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.