EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

Akdeniz Karpaz Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

Akdeniz Karpaz Üniversitesi, 2012 yılında eğitim öğretim hayatına başladı ve 2014 – 2015 Akademik yılında ilk mezunlarını verdi.

Yayın Tarihi: 04/08/15 13:47
okuma süresi: 1 dak.
Akdeniz Karpaz Üniversitesi ilk mezunlarını verdi
A- A A+

Akdeniz Karpaz Üniversitesi, 2012 yılında eğitim öğretim hayatına başlamış ve 2014 – 2015 Akademik yılında ilk mezunlarını vermiştir. Okul – iş dünyası ilişkisine önem veren bir eğitim kurumu olma özelliğini, 2015 yılındaki ilk mezunlarıyla beraber profesyonel yaşama katmasıyla eğitim ve kariyer hedefine ulaşmıştır.

Okulumuzun Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümünden mezun olan öğrencilerimizin %75'i iş hayatına atılmışlardır. Bu bölümden mezun olan Tijen Yiğen ve Kamer Türkmen Pegasus Havayolları'nda kabin memuru olarak, Nurdan Akyurt ise Haberal Kıbrıslı Gazetesi'nde kariyerlerini başlatmışlardır. Mezunlarımıza profesyonel hayatlarında başarılar dileriz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.