EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Kimsenin mağdur olmaması için çalışacağız"

Dürüst: "Kimsenin mağdur olmaması için çalışacağız"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Doğu Akdeniz Üniversitesi Personel Sendikası (DAÜ Per-Sen) yetkililerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 04/08/15 15:44
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Kimsenin mağdur olmaması için çalışacağız"
A- A A+

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Başkan Armen Sarıca ve Sendika yetkililerinden oluşan DAÜ Per-Sen heyetini kabul ederek, Üniversitenin durumu ve atılacak yeni adımlar noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

DAÜ Per-Sen Başkanı Armen Sarıca kabulde yaptığı konuşmasında, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst'e yeni görevinde başarılar dilemek amacı ile bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, DAÜ'nün özlenen bir noktaya gelebilmeleri adına Bakanlık ile istişare içerisinde olmaya hazır olduklarını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst'de Üniversite'nin özerkleşmesinin uzun süreden bu yana Meclis gündeminde olduğunu, yasanın son şekli alınırken sendika yetkililerinden görüş ve öneri almaya açık olduklarını belirtti.

Kimsenin mağdur olmaması için çalışacaklarını da kaydeden Bakan Dürüst, "huzurlu ve güvenli bir ortam yanında, bilimsel yapı sürmeli, çalışanları, eğitimciler ve öğrencileriyle de bütünlük içinde hareket edilmeli. Dünyaya verdiği mesajlarla da öğrenci artışı yaşanması beklentisi içindeyiz. Az da olsa artış oldu. Önümüzdeki yıllarda çok çalışarak bunu arttıracağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.