EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ Canterbury Kampüsü dil kursu sona erdi

GAÜ Canterbury Kampüsü dil kursu sona erdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İngiltere Canterbury Kampüsü bünyesinde düzenlenen İngilizce dil kursları sona erdi.

Yayın Tarihi: 24/08/15 10:36
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ Canterbury Kampüsü dil kursu sona erdi
A- A A+

Üniversite eğitimlerini GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs'te sürdüren ve çeşitli şirketlerde çalışan 50'ye yakın öğrenci 6 haftalık İngilizce kursunu başarı ile tamamlayarak sertifikalarını aldı.

GAÜ İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs'te düzenlenen sertifika törenine akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

"İngiliz Dilini Anavatanında Öğrendiler, Farklı Kültürleri Yakından Tanıdılar"

"Kıtalar Ötesi Bir Dünya Üniversitesi" sloganı ile öğrencilerine küresel eğitimin kapılarını İngiltere, ABD, Hong Kong, Türkiye ve Moldova'da açan GAÜ, dünyaya yayılan kampüslerindeki akademik programlar ve kurslara ek eğitim ücreti ödemeden katılma fırsatını öğrencilerine sunarak farklı kültürleri tanıyarak bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

GAÜ Canterbury Kampsünde tamamlanan kursla, İngiliz dilini anavatanında öğrenme ve geliştirme fırsatı yakalayan öğrenciler ayrıca düzenlenen kültür turları ile de İngiltere'yi tüm yönleriyle yakından tanımaktan memnun olduklarını dile getirerek çokkültürlü ve küresel dünyaya entegre olan kişilik gelişim fırsatını kendilerine sunan GAÜ'ye teşekkürlerini ilettiler.

İngiliz dilini kendi anavatanında öğrenme ve geliştirmenin kariyerleri açısından önemine dikkat çeken öğrenciler, GAÜ'nün bir dünya üniversitesi olarak öğrencilerine küresel dünyanın kapılarını açmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, GAÜ öğrencilerinin hazırlık okulu ve dil eğitimleri yanında bölüm dersleri ve yaz okulu derslerini de dünyaya yayılan GAÜ Kampüslerinde ek ücret ödemeden alabilecekleri hatırlatılarak dil kursları ve çeşitli derslerin GAÜ öğrencileri dışında herkese açık olduğu beliritlerek öğrenci adaylarının daha detaylı bilgiye www.gauc.org.uk veya www.gau.edu.tr web adresinden ulaşabileceklerinin altı çizildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.