EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'nün 6 yeni lisans programına YÖK onay verdi

LAÜ'nün 6 yeni lisans programına YÖK onay verdi

Lefke Avrupa Üniversitesi'nin (LAÜ) 2015-2016 Akademik Yılı'nda Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) 6 yeni lisans programına onay aldığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 27/08/15 07:50
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'nün 6 yeni lisans programına YÖK onay verdi
A- A A+

LAÜ'den yapılan açıklamaya göre üniversite Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi'ne bağlı Zihin Engelliler Öğretmenliği, Mimarlık Fakültesi bünyesinde Mimarlık (Türkçe) ve İç Mimarlık (Türkçe), Mühendislik Fakültesi bünyesinde ise Bilgisayar Mühendisliği (Türkçe), Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Türkçe) ve İnşaat Mühendisliği (Türkçe) lisans programlarını açarak İngilizce ders veren programlarına Türkçe programları da ekleyerek yeni kayıt döneminde öğrenci kabul edecek.

Başvuru yapmak ve diğer programlar hakkında bilgi almak isteyen adayların www.eul.edu.tr web adresinden veya 6602000 numaralı telefondan 2302, 2305 dahili hatlardan detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.