EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Yüksek öğrenim yeni üniversitler ile gelişmeye devam edecek"

Dürüst: "Yüksek öğrenim yeni üniversitler ile gelişmeye devam edecek"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, British University of Nicosia (BUN) Yöneticiler Kurulu Başkanı Ali Özok, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Altınay'dan oluşan heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 29/08/15 15:01
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Yüksek öğrenim yeni üniversitler ile gelişmeye devam edecek"
A- A A+

Eğitim Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Ali Özok, üniversiteyi kurmaya karar verirken, ülkemizin üniversite adası olma yolunda olması bilici ile bu kararı aldığını, hedeflerinin Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde kaliteli eğitim vererek kurumu her geçen gün biraz daha geliştirmek olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, üniversitenin yönetim kadrosunda ülkemizin önemli isimlerinin yer almasından dolayı gerek YÖDAK Başkanlığını yapmış Hasan Ali Biçak, gerekse Milli Eğitim eski Bakanlarından Prof. Dr. Mehmet Akltınay'ın bu kurumda yer almasının son derece önemli olduğuna işaret etti.

KKTC'nin parlayan yıldızı konumundaki yüksek öğrenimin yeni üniversitler ile daha da gelişeceğini belirten Kemal Dürüst, böylesi yatırımlar ile sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan da ilerleme kaydedeceğimizi, bu süreçte bakanlık olarak eksiklilkleri bulunan üniversitlere elinden gelen desteği sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.