EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Hassan yılın Rektörü seçildi

Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr  Hassan yılın Rektörü seçildi

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi Türkiye ve KKTC üyeleri tarafından KKTC'de yılın rektörü seçildi.

Yayın Tarihi: 03/09/15 10:28
okuma süresi: 1 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr  Hassan yılın Rektörü seçildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi Türkiye ve KKTC üyeleri tarafından KKTC'de yılın rektörü seçildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından, Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan'ın , yılın rektörü olarak seçildiği belirtildi.

Konfederasyon Genel Merkezi Sözcüsü Aytaç Yamaç, açıklamasında Hassan'ın gençliğe ve sportif faaliyetlere, kültür ve sanata verdiği desteklerden dolayı konfederasyon tarafından yılın rektörü seçildiğini bildirdi.

Yamaç, "Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Ümit Hassan'ın, yaşam tarzı, mütevazı kişiliği gençlerimize örnek olmaktadır" dedi.

Rektör Prof.Dr. Ümit Hassan'a yılın rektörü ödülü önümüzdeki günlerde Yakın Doğu Üniversitesi'nde takdim edilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.