EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

KTÖS heyeti bazı okulları ziyaret etti

KTÖS heyeti bazı okulları ziyaret etti

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu, öğretmenlerle yüze yüze bilgi paylaşımında bulunabilmek, sorunları yerinde gözlemleyebilmek, eleştirileri dinleyebilmek amacıyla okulları ziyaret ediyor.

Yayın Tarihi: 09/10/15 16:13
okuma süresi: 1 dak.
KTÖS heyeti bazı okulları ziyaret etti
A- A A+

KTÖS Örgütlenme Sekreteri Besim Baykal'ın yaptığı açıklamaya göre okul ziyaretlerinde okul sorunları, öğretmen eksiklikleri, Kamu Görevlilerinin Aylık (maaş-ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası , Öğretmenler Yasası'ndan doğan ödev, görev, hak ve sorumluluklar, taslak olarak hazırlanan tüzükler, Kıbrıs sorunu ve gündemdeki sorunlar tartışılıyor.

Bu çerçevede KTÖS heyeti , "Vadili İlkokulu, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi, Gaziveren Anaokulu, Kurtuluş İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Şht.Hasan Cafer İlkokulu, Esentepe İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, İskele Maarif Anaokulu, İskele Şehit İlker Karter İlkokulu, Gönyeli İlkokulu, Lefkoşa Vakıf Anaokulu, Hamitköy İlkokulu, Şht. Mehmet Eray İlkokulu, Geçitkale İlkokulu ve Arabahmet İlkokulu'nu" ziyaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.