EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst, Aydınköy İlkokulu ve Gaziveren Anaokulu'nu ziyaret etti

Dürüst, Aydınköy İlkokulu ve Gaziveren Anaokulu'nu ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Bölgesi'nde bulunan Aydınköy İlkokulu ve Gaziveren Anaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 23/11/15 13:01
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst, Aydınköy İlkokulu ve Gaziveren Anaokulu'nu ziyaret etti
A- A A+

Bakan Kemal Dürüst, Aydınköy İlkokulu'nu ziyaretinde Aydınköy'ün Güzelyurt'un üretken önemli bir bölgesi olduğunu, yaklaşık olarak 130 çocuğun bu ilkokulda eğitim gördüğünü, öğretmen kadrosunun çalışkan ve veremli bir kadrosu olduğunu belirtti.

Gelecek nesilleri emanet ettiğimiz öğretmenlerimize güveninin tam olduğunu belirten Bakan Dürüst, Eğitim Bakanlığı olarak okullarımızın tüm eksikliklerini gidermek için katkı koymaya devam edeceklerini vurguladı.

Gaziveren Anaokulu'nu da ziyaret eden Dürüst, bu anaokula her gelişinde okulun biraz daha geliştiğini fark ettiğini, okul yönetimi ve okul aile birliğinin ortaya koyduğu özverili çalışmalar nedeniyle ayrıca katkı koyan herkesi tebrik ettiğini dile getirdi.

Gaziveren Anaokulu Müdürü Nadir Denizer ziyarettten dolayı son derece memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Bakan Dürüst'ün de öğretmenler gününü kutladı ve bir hediye takdiminde bulundu.

Bakan Dürüst, okul ziyaretlerinin ardından yeni açılacak olan Gaziveren Köy Kadın Kursu binasında da incelemelerde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.