EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Dürüst: "Hedefim güçlü kaliteli nesiller yetiştirmektir"

Dürüst: "Hedefim güçlü kaliteli nesiller yetiştirmektir"

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Lefkoşa Türk Maarif Koleji Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği heyetini kabul etti. Okul Müdürü Fehmi Tokay ve Okul Aile Birliği Başkanı Banu Sanver'in başkanlığındaki Lefkoşa Türk Maarif Koleji heyeti, Bakan Dürüst'e okulun eksikleri ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 23/11/15 16:17
okuma süresi: 2 dak.
Dürüst: "Hedefim güçlü kaliteli nesiller yetiştirmektir"
A- A A+

Heyet adına konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Sanver, okulun en büyük eksikliğinin kapalı bir spor salonunun olmayışı olduğunu belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan kapalı bir spor salonu talep ettiklerini söyledi.

Bakan Dürüst, Lefkoşa Türk Maarif Koleji heyetini kabulünde yaptığı konuşmasında," Kıbrıslı Türklerin gurur vesilesi, yıllardan beri 3'üncü ülkelere öğrenci gönderen, her türlü imkana sahip olan dünyadaki başarılı öğrencilerle rekabet edebilecek öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük katkısı olan Lefkoşa Türk Maarif Koleji bizler için ayrı bir önem taşımaktadır" dedi.

"KKTC'nin her bölgesindeki tüm okulları aynı değere ve aynı öneme sahiptir" diyen Bakan Dürüst, eğitim kalitesini arttırmak, sosyal aktivitelerin arttırılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

"Hedefim güçlü kaliteli nesiller yetiştirmektir. Bu hedefe ulaşabilmenin en temel yolu, eğitim kalitesinin her geçen gün arttırılmasına yönelik olarak, gerek altyapı gerekse de eğitim açısından her türlü yatırımı tüm okullarımıza yapmaktan geri kalmayacağız" diyen Bakan Dürüst, Lefkoşa Türk Maarif Koleji'nin ihtiyacı olan kapalı spor salonunun yapılması için çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Öğrenci, öğretmen ve veli üçgeni içerisinde eğitimin daha verimli ve daha kaliteli hale getirildiğinin altını çizen Bakan Dürüst, eğitime katkı sağlayacağını düşündükleri her kesimden de yardım ve işbirliğine açık olduklarını da belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.