EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Okullar Grubu'nda "Öğretmenler Günü Kokteyli" yapıldı

GAÜ Okullar Grubu'nda "Öğretmenler Günü Kokteyli" yapıldı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAU) Okullar Grubuna bağlı olan Amerikan Kolej, The American Nursery School, The American Elementary School, The International Prep School ve Lefkoşa yerleşkesinde eğitim veren The American Future College öğretmenleri, GAU Okullar Grubu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ferdiye Ersoy tarafından organize edilen "Öğretmenler Günü Kokteyli"ne katıldı.

Yayın Tarihi: 25/11/15 15:19
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Okullar Grubu'nda "Öğretmenler Günü Kokteyli" yapıldı
A- A A+
Müzik dinletisi

Kokteyl müzik dinletisiyle başladı, ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Amerikan Kolej'de düzenlenen kokteyle, okul kaptanı ve yardımcıları da katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması, Amerikan Kolej Okul Kaptanı Ayden Tahsin'in yaptığı konuşmayla başladı.

Duygulu konuşma

"Türk öğretmeninin toplumdaki önemini ve değerini belirtmek; öğretmenler ve öğrenciler arasındaki sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek; şu anda aramızda olmayan öğretmenlerimizi saygıyla anmak ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerimizin mesleklerinin yüceliği bilincini uyandırmak amacıyla toplanmış bulunmaktayız" diyerek günün anlam ve önemine işaret eden Ayden Tahsin, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bugün okul bahçemiz öğretmenlere takdim ettiğimiz rengarenk balonlarla doldu. Bizlere bu güne kadar emeği geçen başta sorumlu öğretmenimiz Şehnaz Nadiri ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz"

Şiir dinletisi

12 Art sınıfı öğrencilerinden Liah Sivrikaya ve Çinare Mametli'nin yaptığı konuşmaların ardından Mehmet Düzce adlı öğrencinin şiir dinletisiyle tamamlanan kokteylde zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.