EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ-SEM ve Rana Kaplan Koçluk Merkezi İşbirliğiyle "Profesyonel Koçluk Eğitimi"

GAÜ-SEM ve Rana Kaplan Koçluk Merkezi İşbirliğiyle "Profesyonel Koçluk Eğitimi"

Girne Amerikan Üniversitesi 50.yılına doğru gerçekleştirmiş olduğu akademik ve sosyal etkinliklerine devam ediyor.

Yayın Tarihi: 30/11/15 10:05
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ-SEM ve Rana Kaplan Koçluk Merkezi İşbirliğiyle "Profesyonel Koçluk Eğitimi"
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi GAÜ-SEM bünyesinde düzenlemiş olduğu sertifika programları ile de Kıbrıs halkına fırsatlar sunuyor . Bu yıl sosyal sorumluluk projeleri ile de gündemde olacak olan üniversiteden yeni program ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle ;GAU-SEM ve RANA KAPLAN KOÇLUK MERKEZİ işbirliğiyle gerçekleşecek olan "PROFESYONEL KOÇLUK EĞİTİMİ" Sertifika Programımıza Kayıtlarımız Başlamıştır!
Çağın mesleği olarak değerlendirilen Koçluk mesleği ile yaşamınıza yeni bir yol açmak ayrıca kariyeriniz için de etkili bir araç ve donanıma sahip olabilmek adına büyük bir adım atmaya hazır mısınız?
-Hayatınızın dümeninde olmak için,
-Daha mutlu, dengeli ve aydınlık bir yaşam için,
-Çevrenize faydalı bir yol gösterici olmak için,
-Ve Kariyerinizde fark yaratmak için…
Eğitim sonrası mentörlük desteği ile devam eden süreç sonunda Uluslararası Girne Amerikan Üniversitesi Sertifikasyonu ile ICF CCE onaylı eğitim almış koçlar olarak yepyeni bir yola başlamak için kayıtlar başlamıştır.

GAÜ bünyesinde hizmet veren GAÜ-SEM kurulduğu yıldan bugüne kadar, bireylerin ve kurumların yaşam boyu ihtiyaç duyacakları eğitim programlarını kısa ve uzun vadeli olarak üreterek hem bireylerin hem de toplum ekonomisinin gelişimine katkı sağlayarak, bilgi çağı toplumlarının değişimine ve gelişime ayak uydurmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Eğitimci, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Profesyonel Koç olan Rana Kaplan, Girne Amerikan Üniversitesi onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimi için Girne Amerikan Üniversitesi Kuzey Kıbns kampüsüne geliyor. Eğitim, haftada iki gün olacak ve eğitim sonunda katılımcılara Girne Amerikan Üniversitesi onaylı Koçluk Sertifikası verilecek.

Katılımcılar; bilim insanları tarafından çağın mesleği olarak nitelendirilen Koçluk mesleğine, eğitim programı sonunda kavuşabilecek.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" sloganıyla gerçekleşmeye başlayacak olan eğitim sonunda katılımcıların yaşamlarına Girne Amerikan Üniversitesi onaylı Koçluk Sertifikası ile yepyeni bir kapı açmış olacakları belirtildi. Eğitim programına, yeni bir meslek sahibi olmak, danışmanlık becerilerini geliştirmek, insan kaynakları alanındaki yetkinliğini artırmak, öğretme becerilerini artırmak, girişimci yönünü açığa çıkartmak, satış ve pazarlamadaki uzmanlığına katkıda bulunmak, kariyerinde yükselmek, siyasi hedeflerine doğru adımlarla yürümek, ilişkilerde ve iletişimde yüksek başarıyı yakalamak ve farklı bir bakış açılarıyla yaşamının lideri olmak isteyen herkesin katılabilleceği bildirilen açıklamada, Yaşam Koçu Rana Kaplan tarafından eğitim sonrası üç ay süresince mentörlük/süpervisorlük desteğinin de verileceğini vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.