EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Dr. Farmanesh: "Geleceğinizi KAÜ'de kurun"

Dr. Farmanesh: "Geleceğinizi KAÜ'de kurun"

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAU) İşletme ve Ekonomi Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr.Panteha Farmanesh, geniş imkanlar sunarak öğrencilerin geleceklerini kurmalarına yardımcı olduklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 30/11/15 11:58
okuma süresi: 2 dak.
Dr. Farmanesh: "Geleceğinizi KAÜ'de kurun"
A- A A+

Dr. Farmanesh, KAU ve burada uyguladıkları eğitim sistemini anlattığı açıklamasında şunları kaydetti: "Kıbrıs Amerikan Üniversitesi, öğrencilerine geniş imkanlar sunarak geleceklerini başka bir seviyeye taşımayı planlayan bir Üniversitedir. Kuzey Kıbrıs'ın kültür ve işletme merkezi Lefkoşa'da bulunan üniversitemiz, tarihsel mimarisi ve yenileme projeleriyle çevrelenmiş olup, eskinin yeniyle kucaklaşmasını simgelemektedir"

Geniş Yelpazeli Liberal Art

KAU'deki eğitim yapısının temeli olan "Liberal Art" tarzına dikkat çeken Dr.Panteha Farmanesh, "Öğrencilere eğitim binalarındaki güvenceyle kendilerini ifade etmeyi, aynı zamanda dışarı çıkıp kurslarıyla ilgili olayları keşfetmelerine de izin veriyoruz. Liberal Art kuruluşu olarak bu eğitim tarzının sunduğu yararlardan ötürü öğrencileri bu kültürün bir parçası olmaları için cesaretlendiriyoruz" dedi. Farmanesh, öğrencilere yardımcı olmak için sürekli olarak eğitmenlerle birlikte iç içe olduklarını belirterek "Bu nedenle öğrencilerin eğitim gördüğü bölümleriyle günlük hayatlarını bütünleştirebildiğini vurguladı.

Dost canlısı bir ortam

KAU'nün butik tarzı bir üniversite olduğuna işaret eden Dr.Panteha Farmanesh, "KAU'nün tüm eğitim türleri için dost canlısı ve sıcak ortamı ile gerek sosyal medya yoluyla gerekse derslerde eğitmenlerin öğrencilerle bire bir ilgilenmelerine, açıkça denetlemelerine ve gelişmelerini izlemelerine yardımcı olur" diyerek şunları söyledi: "Üniversitemizin temel hedeflerinden biri üniversite yaşamının her alanında herkesin izleyebileceği şeffaf bir süreç yaratmak, açık ve temiz bir iletişim sistemi kurmaya yönlendirmektir"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.