EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Atatürk Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri sporla buluştu

Atatürk Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri sporla buluştu

Ortak paylaşımdan ve ortak paylaşılan etkinliklerden günden güne uzaklaşılır, mekânlar terk edilip ortamlar sanallaşırken, okulumuz sağlıklı bir toplum yetiştirmek, öğrencilerle öğretmenlerinin kaynaşmasını sağlamak ve özellikle öğrencileri, oturan, sanal ortamlarda uzun zamanlar geçiren bireyler olmak yerine, yaşadıkları kenti tanıyarak spor yapmalarını özendirmek için sportif faaliyetler düzenlemeye azami gayret gösterdi.

Yayın Tarihi: 01/12/15 15:09
okuma süresi: 1 dak.
Atatürk Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri sporla buluştu
A- A A+

Bunların ilki 7 Kasım günü gerçekleştirildi. Okulun temin ettiği bisiklet ve ekipmanlarla Lefkoşa'da buluşan öğretmen ve öğrenciler, yazdan kalma güzel bir günde pedal çevirerek ortak yapılan etkinliğin hazına vardılar. Sabah 10.30'da okul avlusunda toplanılarak başlayan ve öğlen 13.00'a kadar devam eden etkinlikte katılımcılar eski Lefkoşa'da mola vererek içeceklerini yudumladılar. Kısa moladan sonra polis müdürlüğünün sağladığı eskortlar eşliğinde güvenli bir şekilde turlarını tamamladılar. Okul müdürü Aktan Erdoğa, buna benzer etkinlikleri artırarak, gençleri dışarı çıkarmak için faaliyetlere devam edileceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.