EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi GAÜ evsahipliğinde gerçekleşiyor

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi GAÜ evsahipliğinde gerçekleşiyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve kardeş üniversite Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), Başkanlar Konseyi toplantısı için KKTC'de bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nu ağırlıyor.

Yayın Tarihi: 01/12/15 15:37
okuma süresi: 2 dak.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi GAÜ evsahipliğinde gerçekleşiyor
A- A A+

Başkanlar Konseyi Toplantısı için KKTC'de bulunan Türkiye Gezeteciler Federasyonu'na bağlı 71 ilin Federasyon Başkanları, Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti ve GAÜ ev sahipliğinde geçtiğimiz gün adamıza geldi.

İlk gün, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Yılmaz Karaca başkanlığındaki Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Reşat Akar başkanlığındaki Gazeteciler Cemiyeti'ni ve GAÜ adına katılan Medya Koordinatörü Simge Özekler'i kabul etti.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve KKTC Gazeteciler Cemiyetine GAÜ ve KAÜ olarak destek olmaktan ve 71 ilin Federasyon Başkanlarını ağırlamaktan büyük bir onur duyulduğu belirtildi. KKTC Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Reşat Akar'ın bu konuyu belirttiği andan itibaren evsahipliğinin ve ağırlamanın kabul edildiği, gazetecileri GAÜ Akademik ve İdari kadrosunun yanında bilgi birikimi ve deneyimlerini öğrencilere aktarmasının da öğrenciler için büyük fırsat olacağı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KKTC Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Reşat Akar, GAÜ'nün herzaman yanlarında olduğunu belirterek, GAÜ'ye gerçekleştirmiş oldukları işbirlikleri, evsahiplikleri ve herzaman kapılarının kendilerine açık olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, GAÜ, KAÜ ve GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'ın şahsına teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.