EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Öğrencilerden "Geleneksel Burs Eylemi"

Öğrencilerden "Geleneksel Burs Eylemi"

Öğrenciler, burlsarının yatmamasını protesto etmek amacıyla eylem düzenliyor...

Yayın Tarihi: 02/02/16 13:11
okuma süresi: 2 dak.
Öğrencilerden "Geleneksel Burs Eylemi"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

Sosyal Medya üzerinden örgütlenen öğrenciler, bursların yatmamasını protesto etmek amacıyla 8 Şubat'ta eylem düzenleme kararı aldılar.

Facebook'ta açılan etkinlikte 8 Şubat Pazartesi saat 10:00 tüm öğrencilerin Kuğulu Park'ta toplanılması için çağrıda bulunuldu.

Konuyla ilgili etkinlikte yazılan açıklama şöyle:

Biz öğrenciler, devletin bize sağladığı bir hak olan burslarımızı her yıl geç alıyor ve mağdur oluyoruz. Bursun sadaka değil hak olduğunun bilincindeyiz. Bu sebeple, bağımsız öğrenciler olarak burs mücadelemize destek veren ve verecek olan herkesi canı gönülden selamlarız. Öğrenci birlik olsa dünya yerinden oynar, gücümüzün farkındayız. Hakkımızı aramak için 8 Şubat Pazartesi sabah 10'da tüm arkadaşlarımızı Kuğulu Park'ta yanımızda görmeyi umuyoruz.

Not: Eylemimizin kitleye ulaşımı açısından paylaşımı çok önemlidir, eylem içeriğiyle ilgili bilgiler 4 Şubat Perşembe günü olan ön toplantıdan sonra grupta açıklanacaktır, ön toplantıya da dileyen herkes davetlidir (ön toplantı, saat 14'de Kuğulu Park'ta olacaktır).

İletişim: 05338481836

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.