EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

LAÜ öğrencileri Samsun'da kütüphane yaptı

LAÜ öğrencileri Samsun'da kütüphane yaptı

LAÜ'de "El Ele Verelim Kütüphane Yapalım" sloganlı sosyal sorumluluk projesi düzenlendi

Yayın Tarihi: 07/02/16 12:30
okuma süresi: 3 dak.
LAÜ öğrencileri Samsun'da kütüphane yaptı
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri,Kâr Amacı Gütmeyen Organizasyonlarda Halkla İlişkiler dersi kapsamında "El Ele Verelim Kütüphane Yapalım" sloganıyla Samsun'un Asarcık ilçesindebulunan Atatürk Ortaokulu için sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.Öğrenciler proje kapsamında Atatürk Ortaokulu'na kütüphane yapmak ve kitap bağışında bulunmak amacı ile üniversite bünyesinde, tavla turnuvası, sinema gecesi, akşam yemeği organizasyonları, karaoke gecesi, kermes, Azeri Kültür Gecesi gibi birçok farklı etkinlik düzenlediler.

LAÜ Öğretim ÜyesiYrd. Doç. Dr. Enis Faslı ile Araştırma Görevlisi Ceylan Erhan öncülüğünde, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık son sınıf öğrencilerini temsil eden Bilgecan Bayburt, Nazlı Deniz Ergun ve Ömer Samsondağ,projeyi tamamlamak içinSamsun'a gittiler.

LAÜ öğrencileri, Atatürk Ortaokulu'nda kullanılmayan yemekhaneyibaştan aşağıyenilenerek kütüphaneye çevirdiler. Öğrenciler, yemekhanenin kütüphaneye dönüşmesi için eski binanın alçı, boya, parke gibi tadilat çalışmalarını yaptırarak, binanın kütüphaneye dönüşmesini sağladılar. Duvarları boyanan ve tamamı ile yenilenen kütüphaneye ayrıca çocukların daha sıcak bir ortamda rahatça bilgi edinmesini sağlamak için masa, sandalye, kitaplık ve ışık sistemlerini dekazandıran LAÜ öğrencileri, kütüphaneyi Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hizmetine sundular.

LAÜ öğrencileri tarafından yapılan kütüphanenin açılışını, Asarcık Kaymakamı Hüseyin Tutuş, Garnizon Komutanı İbrahim İgal,Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Mehmet Akif Tapur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Demirtaş, Belediye Bakan Vekili Şenel Kığılcım ile LAÜ Öğretim ÜyesiYrd. Doç. Dr. Enis Faslı birlikte yaptı.

LAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür eden yetkililer, kütüphanenin açılışından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken; öğrencilerde yeni kütüphanelerine ve kitaplarına kavuşmanın sevincini yaşadılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.