EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ, akademik anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi

GAÜ, akademik anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi

Girne Amerikan Üniversitesi ile Güney Kazakistan Devlet Pedagoji Enstitüsü arasında akademik, kültürel ve bilimsel alanlada işbirliği anlaşması imzalandı.

Yayın Tarihi: 08/02/16 15:59
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ, akademik anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi
A- A A+

GAÜ bugüne kadar dünyanın bir çok ülkesinde 200'ün zerinde üniversite ile gerçekleştirmiş olduğu akademik işbirliği anlaşmalarına, geçtiğimiz günlerde Kazakistan'ın güneyinde bulunan ve önemli metropollerinden olan Çimkent şehrindeki Güney Kazakistan Devlet Pedagoji Enstitüsü ile akademik, kültürel ve bilimsel alanları kapsayan ortak işbirliği anlaşması imzalarak işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Uluslararası ilişkiler sorumlusu Derya Ertürk, GAÜ'nün bügüne kadar 200'ün üzerinde üniversite ile akadamik alanda işbirliği anlaşması imzaladığını, ve her bir üniversite ile ayrı ayrı ilişkilerin sorunsuz şekilde devam ettiğini belirtti. Ertürk, Güney Kazakistan Devlet Pedagoji Enstitüsü ile imzalanan anlaşma ile, öğrencilerin değişim programlarından faydalanabileceğinin altını çizerken, aynı zamanda kültürel alanlarda da iki üniversite arasında ortak organizasyonların gerçekleşebilmesi için gerekli anlaşmaların yapıldığını bildirdi.

GAÜ ve Güney Kazakistan Devlet Pedagoji Enstitüsü ile gerçekleşen akademik işbirliği anlaşması ile bunların yanında bilimsel çalışmalar noktasında da ortak çalışmaların yürütüleceğini ifade eden Ertürk, GAÜ'nün ilerleyen zamanlarda bir çok dünya üniversitesi ile işbirliği ve anlaşmalar gerçekleştirmeye devam edeceğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.