EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Haspolat İlkokulu, Girne'deydi

Haspolat İlkokulu, Girne'deydi

Haspolat İlkokulu, eğitim öğretim faaliyetleri içerisinde Girne bölgesine kültür gezisi düzenledi. Okul müdür muavini Aysan İsmailoğlu eşliğinde tüm okulun katıldığı gezide Girne bölgesinin birçok yeri gezildi.

Yayın Tarihi: 21/03/16 15:12
okuma süresi: 1 dak.
Haspolat İlkokulu, Girne'deydi
A- A A+

Girne Kalesi, Girne Limanı, Tarihi Harup Evi ve Kıbrıs evi gezilip, çocuklara bilgiler aktarıldı. Oldukça güzel, eğlenceli ve verimli geçen gezi sonunda, çocuklar Boğaz Pkinik alanında öğretmenleri ile piknik yaptılar.

Nebile Özerman ve Emine Öztürk eşliğinde drama etkinlikleri yatılar. Girne Kalesi ve müze, müze eğitimi ve drama etkinlikleriyle, okul öncesi öğrencilerine tanıtıldı.

Drama etkinlikleri içerisinde, pazar yeri doğaçlaması, resim anı, donuk imge ve anforaların denizden çıkış anı doğaçlaması yapıldı. Kaleye giriş çıkış anlarında, role girme çalışmaları yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.