EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

GAÜ dava sürecini Gökçekuş'a aktardı

GAÜ dava sürecini Gökçekuş'a aktardı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yönetim Heyeti, Yüksek İdare Mahkemesi'nin (YİM) kararları doğrultusunda, ilgili üniversitenin isminin kullanılmaması ve mahkeme kararlarının uygulanması yönünde Yükseköğretim, Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu'na (YÖDAK) bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 26/04/16 18:39
okuma süresi: 1 dak.
GAÜ dava sürecini Gökçekuş'a aktardı
A- A A+
GAÜ'den yapılan açıklamaya göre, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş ve Genel Sekreter Derviş Refiker'in katıldığı toplantıda, GAÜ'den Yöneticiler Kurulu Başkan Vekilleri Doç. Dr. Asım Vehbi, Olgun Üstün ve Cemile Esenyel, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Hossein Sadri, Aral Doğu ve Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oğuz Karakartal ve Doç. Dr. Zafer Ağdelen ile Genel Sekreter Doç. Dr. Sualp Davut yeraldı.

Ziyarette, GAÜ'nün içerisinde bulunduğu hukuk mücadelesi ile ilgili detaylı bilgiler ile mahkeme kararlarının ve bu karaların uygulanması yönünde YÖDAK'tan istenilen taleplerin yer aldığı mektup, YÖDAK Yönetim Kurulu üyelerine takdim edilirken, GAÜ heyeti sözlü olarak da süreci ve süreç dahilinde izleyecekleri yolları aktardı.

Görüşme sonucunda alınan bilgi doğrultusunda her iki tarafın da süreci takip edileceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.