EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Liselerarası Bilgi Becerileri Yarışması GAÜ'de gerçekleşti

Liselerarası Bilgi Becerileri Yarışması GAÜ'de gerçekleşti

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğüne bağlı "Bilişim Teknolojisi – Web Geliştirme" alanındaki Liselerarası Bilgi Beceri Yarışması'na ev sahipliği yaptı.

Yayın Tarihi: 02/05/16 12:38
okuma süresi: 2 dak.
Liselerarası Bilgi Becerileri Yarışması GAÜ'de gerçekleşti
A- A A+
KKTC Teknik Liseleri arasında, "Bilişim Teknolojisi – Web Geliştirme" alanında, GAÜ Yönetim bilişim Sistemleri Bölümü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmaya, 5 Lise'den 15 yarışmacı katılırken, öğrencilerin, Veritabanı, Web Geliştirme Programları, Grafik, Animasyon ve Ara yüzü oluşturma becerilerini sergilediği yarışma gün boyu sürdü. Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Akkaya, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü tarafından altyapısı hazırlanan ve teknik desteği sağlanan yarışma ile ilgili olarak, bu gibi eğitsel organizasyonlara ev sahipliği yapmanın üniversitelerin görevleri arasında olduğuna inandığını ve geçmişte de olduğu gibi yarışmacı okullara ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Akkaya aynı zamanda, yarışmada jüri üyesi olarak da görev aldığını ifade ederek, öğrencilerin kıyasıya mücadele ettiğini ve ortaya koydukları sonuçlar ile kendilerini kanıtladıklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.