EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ - PDRAM'ın düzenlediği eğitim programı tamamlandı

DAÜ - PDRAM'ın düzenlediği eğitim programı tamamlandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Araştırma Merkezi (DAÜ – PDRAM), topluma yönelik sunduğu hizmetler kapsamında, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi velilerine yönelik "Güçlü Ebeveynler – Güçlü Çocuklar" adlı bir eğitim programı düzenledi.

Yayın Tarihi: 02/05/16 15:09
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ - PDRAM'ın düzenlediği eğitim programı tamamlandı
A- A A+

21 Mart – 11 Nisan 2016 tarihleri arasında farklı modüllerde sunulan eğitimde ebeveynlerin farklı gelişen çocuklarına sağlıklı yaklaşımları konusunda desteklenmesi amaçlandı.

Eğitimde aile – içi sağlıklı iletişim becerileri, sağlıklı ebeveyn tutumları ve çocuk hakları konularında bilgi paylaşımının yanısıra, ebeveynlerin farklı gelişen çocuklarına yaklaşım deneyimlerini aktarmalarına da fırsat tanındı.

DAÜ – PDRAM Başkanı Prof. Dr. Biran Mertan ve Uzman Psikologlar Haşim Haşimoğulları ve Güler Ataş Buldu tarafından yönetilen eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.