EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ ile YDÜ arasında "Akademik İşbirliği Protokolü" imzalandı

LAÜ ile YDÜ arasında "Akademik İşbirliği Protokolü" imzalandı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasında "Akademik İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Yayın Tarihi: 02/05/16 17:31
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ ile YDÜ arasında "Akademik İşbirliği Protokolü" imzalandı
A- A A+
LAÜ'den yapılan açıklamaya göre, protokole, LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen ile YDÜ Rektörü Prof. Dr. Ümit Hassan imza koydu.

Yakın Doğu Üniversitesi Köşkü'nde gerçekleşen törende, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, YDÜ Kurucu Rektör Yardımcısı Tümer Garip, LAÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Ali Yükselen, LAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Özgür Faruk, YDÜ Rektörü Prof.Dr. Ümit Hassan, Girne Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, YDÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Şenol Bektaş, Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu ve Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ'ın hazır bulunduğu belirtildi.

Protokol, LAÜ ile YDÜ arasında bilim, kültür ve sanat dalları ile tüm eğitim-öğretim alanlarında ortak projeler yürütülmesini; ortak bilimsel araştırmalar ve yayınlar yapılmasını; her düzeyde öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapılmasını; ortak bilimsel ve teknik geziler, sportif faaliyetler ve bilimsel toplantılar düzenlenmesini ve her iki üniversiteyi uygun şekilde tanıtıcı faaliyetler yapmayı kapsıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.