EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de "Ruh ile Yapılan Sanat" konulu panel düzenlenecek

LAÜ'de "Ruh ile Yapılan Sanat" konulu panel düzenlenecek

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Yüksekokulu, Hemşirelik Bölümü, Öğrenci Dekanlığı ile Hemşirelik ve Sanat Kulübü işbirliğiyle '12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası' dolayısıyla "Ruh ile Yapılan Sanat" konulu panel düzenlenecek.LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 16 Mayıs Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan panel, Müzikal Renkler Kulübü tarafından farklı ezgilerin yer alacağı konser ile başlayacak.

Yayın Tarihi: 05/05/16 16:27
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de "Ruh ile Yapılan Sanat" konulu panel düzenlenecek
A- A A+
Başkanlığını LAÜ Sağlık Yüksekokulu Öğretim ÜyesiProf.Dr. Sevgi Hatipoğlu'nun yapacağı panelde,LAÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Deniz Şelimen "Florence Nightingale'in Hemşirelik Felsefesi ve Hemşireliğin Sanatsal Yönü" ve "Sanatın Hemşirelik Bakımının ve Tıbbın İçindeki İyileştirici Etkileri" konularını ele alacak, RessamSafiye Aynur Albayrakise "Sanatın Tanımı, Resim ve Diğer Sanatların İnsan Ruhu, Sağlığı ve Düşünceleri Üzerindeki Etkisi" konusu üzerinde duracak.

Hemşireliğin kurucusu Florence Nightingale'in 12 Mayıs doğum günü dolayısıyla her yıl bilimsel ve sosyal etkinliklerle kutlananHemşirelik Haftası nedeniyle düzenlenecek olan panelde, LAÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü tarafından, Florence Nightingale'in "Hemşirelik" sözü üzerine sunumlar da yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.