EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ Burs Sıralama Sınavı 4 Haziran'da

YDÜ Burs Sıralama Sınavı 4 Haziran'da

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 2016-2017 Öğretim Yılı Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı, 4 Haziran'da yapılacak.

Yayın Tarihi: 25/05/16 12:41
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ Burs Sıralama Sınavı 4 Haziran'da
A- A A+
YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, sınav saat 09.00'da YDÜ kampüsünde tek oturum halinde gerçekleşecek.

Sınava, KKTC liselerinden mezun veya bu yıl mezun olacak KKTC vatandaşı öğrenciler üniversite bünyesindeki 16 fakülte, 2 yüksekokul ve 3 meslek yüksekokulundaki 160 lisans ve ön lisans programına başvurabilecek.

Sınava Öğrenci İşleri Kayıt-Kabul Müdürlüğü veya liselerde kurulacak kayıt stantlarında kayıt yaptırılabilecek ve bunun için KKTC kimlik kartı fotokopisi, 1 adet vesikalık resim ile 50 TL sınav harcı yeterli olacak.

YDÜ Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı'na başvuru için detaylı bilgiye 2236464 numaralı (dahili:215-403-377 telefondan veya www.neu.edu.tr ile www.girne.edu.tr web sitelerinden ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.