EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

DAÜ BTYO meslek içi eğitim programları ile eğitimlere devam ediyor

DAÜ BTYO meslek içi eğitim programları ile eğitimlere devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu (BTYO) meslek içi eğitim programları ile yönetsel hizmetler personeline yönelik sürdürdüğü eğitimlere devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26/05/16 15:24
okuma süresi: 3 dak.
DAÜ BTYO meslek içi eğitim programları ile eğitimlere devam ediyor
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Bilgisayar ve Teknoloji Yüksek Okulu (BTYO) meslek içi eğitim programları ile yönetsel hizmetler personeline yönelik sürdürdüğü eğitimlere devam ediyor. DAÜ kaliteli hizmet ve servis verme misyonu ile hem toplum eğitimlerine hem de kendi çalışanlarına yönelik, gerek teknoloji kullanımı gerekse yabancı dil kullanımı konularında eğitimler veriyor. DAÜ Personel İşleri Müdüğürlüğü ile BTYO'nun organizasyonunda devam eden hizmet içi eğitim kursları kapsamında, bilgisayar kurslarına toplam 22 personel katıldı.

BTYO'ya bağlı Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri programı öğretim görevlisi Yeşim Kapsıl Çırak ve DAÜ Bilgi İşlem Merkezi personeli Özlem Görkan Evre tarafından yürütülen hizmet içi eğitim programı çerçevesinde Ofis Programları ve Uygulamaları kurslarının üçüncüsü gerçekleştirildi. Kursların sonunda katılımcılara yapılacak değerlendirmeler sonucunda başarı belgeleri verilecektir.

DAÜ BTYO müdürü Doç. Dr. Mustafa İlkan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada yükseköğrenimin üç bacaklı bir mekanizma olduğunu ve bu bacaklardan birinin de topluma hizmet ayağı olduğuna vurgu yaparak DAÜ'nün ilk ve tek Devlet Üniversitesi olma sorumluluğu çerçevesinde her alanda ve değişik kesimlere eğitim programları sağlayarak hizmet ve servis sektörlerinin kalitelerinin artırılmasına yönelik faaliyetlerini sürdürdüğüne vurgu yaptı. DAÜ BTYO'nun bir mesleki eğitim birimi olarak topluma hizmet aşamasında en önde gelen DAÜ akademik birimi olduğunu vurgulayan Doç. Dr. İlkan, bu hizmetlerin DAÜ BTYO'nun misyonu olduğunu belirtti. Doç. Dr. İlkan ayrıca eğitim programında katılımcılara Office uygulamalarının yanı sıra internet ve internet uygulamalarının da aktarılacağına vurgu yaptı.

Kaliteli hizmetin ancak eğitimli ve tam donanımlı personel tarafından verilebileceği gerçeğine vurgu yapan Doç. Dr. İlkan, DAÜ'nün hem toplumun değişik kesimlerine hem de kendi personeline birçok alanda eğitim programı düzenleyerek verilen hizmetin kalitesini artırmakta olduğunu belirtti. Doç. Dr. İlkan yaptığı açıklamada bankacılar kursu, öğretmenler kursu, muhtarlar kursu ve şimdi de kendi personeline eğitim kursları veren DAÜ'nün kendi personeline yönelik "siber güvenlik - güvenli bilgisayar kullanımı ve farkındalık" kurslarını da daha önce tamamladığını belirtti. Ayrıca Doç. Dr. İlkan topluma hizmet anlayışı çerçevesinde yapılan muhtarların eğitim programlarının ikincisinin de önümüzdeki günlerde başlayacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.