EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

LAÜ'de "Kültür Show" iz bıraktı

LAÜ'de "Kültür Show" iz bıraktı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Uluslararası Kültür Festivali" 25 Mayıs Çarşamba akşamı LAÜ Plaza Alanı'nda 17.00- 23.30 saatleri arasında gerçekleşti. Birçok kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerin yer aldığı Uluslararası Kültür Festivali'nde, Kıbrıslı Türk ünlü moda tasarımcısı Abdullah Öztoprak öncülüğünde uluslararası öğrenci gösterilerinin yer aldığı "Kültür Show" düzenlendi.

Yayın Tarihi: 26/05/16 15:55
okuma süresi: 3 dak.
LAÜ'de "Kültür Show" iz bıraktı
A- A A+
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Uluslararası Kültür Festivali" 25 Mayıs Çarşamba akşamı LAÜ Plaza Alanı'nda 17.00- 23.30 saatleri arasında gerçekleşti.

Birçok kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerin yer aldığı Uluslararası Kültür Festivali'nde, Kıbrıslı Türk ünlü moda tasarımcısı Abdullah Öztoprak öncülüğünde uluslararası öğrenci gösterilerinin yer aldığı "Kültür Show" düzenlendi.

Etkinlikte başarılı olanlar ödüllendirildi

Etkinlikte ayrıca, her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Uluslararası Yemek Yarışması"na 16 farklı ülkeden gelen öğrencilerin ülkelerine özgü hazırladıkları kültürel lezzetler de yer aldı. Etkinlik öncesi LAÜ büyesinde düzenlenen kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerde takım ve bireysel olarak yarışan ve başarılı olan öğrencilere kupa, madalya ve katılım belgeleri verildi.

"Farklı kostüm ve sahne performansları damga vurdu"

Kalabalık bir görsel sahneyle geceye olağanüstü renk katan Kültür Show'da, geleneksel kostümlerin yanı sıra, uluslararası birlikteliği pekiştiren kareografilerin yer aldığı sahne performansları damga vurdu. Yoğun bir ilginin olduğu Kültür Festivali'nde, çeşitli uluslararası kültürel dans gösterileri, LAÜ Müzikal Renkler Korusu'nun seslendirdiği ezgiler, bireysel müzik ve danslarla öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Öztoprak: "Bize bu imkânı sağlayan LAÜ Yönetimine teşekkür ediyorum"

Sahne performanslarının sonunda, Kültür Show'la LAÜ'de uluslararası barış ve kardeşliği pekiştirdiklerini ve bu gecede yer alan tüm öğrencilerin ülkemizi bu güzel anılarla hatırlayacaklarını söyleyen Öztoprak, "bize bu imkanı sağlayan LAÜ Yönetimine ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğin ardından LAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen tarafından Abdullah Öztoprak'a teşekkür plaketi takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.