EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ'den özel eğitim programı

KAÜ'den özel eğitim programı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi kuruluş yılı olan 2015-2016 Akademik yılında düzenlediği eğitim programları ile de fark yaratıyor.

Yayın Tarihi: 31/05/16 09:27
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ'den özel eğitim programı
A- A A+
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAU-SEM) 8 Haftalık Atölye eğitimi adı altında özgüveni yüksek, başlamaktan korkmayan, kurguda zorlanmayan, karakterini seven yazarlar olarak kurmaca metinlere hakim olan kişiler yetiştirecek.

Yaratıcı Yazarlık Kursları 8 Hafta Sürecek

KAÜ'den program ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Sanatın her dalı gibi kurmaca metin yazmanın da teknikleri, kuralları vardır. Bunları öğrenebilir, nitelikli okumayla olgunlaştırır, yazım egzersizleriyle geliştirilebilirsiniz. Bu atölyede yazmak isteyip de bir türlü nasıl yapacağını bilemeyen yazar adaylarına yol gösteriyoruz. Kurmaca metin öğelerinin incelenmesiyle başlayan atölyede sınırlı yazım teknikleriyle yazacak, okuyacak ve tartışacaksınız. Bu sayede fikirlerinizin özgünlüğünü, üslubunuzu, metne hakimiyetinizi, tek bir bakış açısından değil, kollektif bir grubun görüşünden nesnel olarak alacaksınız"

Başvuru Bilgileri

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, KAÜ-SEM Bilgi Atölyesi tarafından düzenlenecek eğitime katılmak veya bilgi almak isteyenlerin aşağıdaki adres ve telefonlara başvurulması istendi:

www.auc.edu.tr

Salahi Şevket Sokak, Victoria Street, No: 49 Arabahmet, Nicosia, Tel: +90 392 228 9233 Fax: +90 392 228 9233/ 0548 830 06 27

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.