EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Meslek Lisesi öğrencileri DAÜ'yü ziyaret etti

Karpaz Meslek Lisesi öğrencileri DAÜ'yü ziyaret etti

Kumyalı'da bulunan Karpaz Meslek Lisesi öğrencileri Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni (DAÜ) ziyaret etti. Gerçekleştirilen söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu'nu da ziyaret eden öğrenciler BTYO hakkında geniş bilgiler aldılar.

Yayın Tarihi: 31/05/16 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Meslek Lisesi öğrencileri DAÜ'yü ziyaret etti
A- A A+
Kumyalı'da bulunan Karpaz Meslek Lisesi öğrencileri Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni (DAÜ) ziyaret etti. Gerçekleştirilen söz konusu ziyaret sırasında DAÜ Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu'nu da ziyaret eden öğrenciler BTYO hakkında geniş bilgiler aldılar. Üniversiteye hem DAÜ hem de BTYO hakkında detaylı bilgi almak için gelen öğrenciler ziyaret sonunda DAÜ'ye ve BTYO'ya hayran kaldıklarını dile getirdiler.

Gerçekleştirilen ziyarette öncelikle DAÜ BTYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa İlkan tarafından ağırlanan öğrenciler yükseköğrenim, mesleki eğitim ve üniversite seçimi ile alan seçiminde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler aldılar.

Karpaz Meslek Lisesi öğrencileri, Doç. Dr. İlkan tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme sonrasında BTYO sınıf ve laboratuvarlarını ziyaret ederek yerinde inceleme fırsatı yakaladılar. Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanı Akile Oday ve BTYO Müdür Yardımcısı Cantaş Özerek'in de hazır bulunduğu söz konusu ziyaret, kütüphane ve kampüs turunun ardından düzenlenen öğle yemeği ile sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.