EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Amerikan-Türk İş Geliştirme Konseyi KKTC'de şube oluşturmayı amaçlıyor

Amerikan-Türk İş Geliştirme Konseyi KKTC'de şube oluşturmayı amaçlıyor

Kıbrıs'ta da çalışmalarında aynı hedefleri paylaşan kamu ve özel sektör kurumları ile; üniversiteler, düşünce merkezleri ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte önemli etkinliklere imza atan American Turkish Business Development Council (Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi ) heyeti, Ada'da devam eden çözüm sürecinde, ekonomik sınırların ortadan kalkabilmesi için katkıda bulunabilecek faaliyetler için çabalarını artırma kararı aldı.

Yayın Tarihi: 25/06/16 11:35
okuma süresi: 1 dak.
Amerikan-Türk İş Geliştirme Konseyi KKTC'de şube oluşturmayı amaçlıyor
A- A A+
Karmi Haber Ajansı'nın haberine göre Uğur Terzioğlu başkanlığında Serhat Akpınar, Devrim Aka ve Harry Paterokolous'dan oluşan ekibin üyeleri; çözüm sürecinde, Kuzey Kıbrıs'ın da gelişimine yönelik düşünülen yapılanma süreci uyarınca bir temas zinciri de oluşturacak.

Konseyin yakın zamanda, KKTC'de de bir subesini kurmak amacıyla, Türkiye, Yunanistan ile Kuzey ve Güney Kıbrıs'ta konu ile ilgili tarafların tümü ile gerçekleştirilmesi düşünülen temaslar ile farklı kuruluşlar ile işbirliklerinin artırılması da ayrıca hedefleniyor.

AKPINAR'A KUTLAMA

Öte yandan, Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi; Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'ı; GAÜ'nün, Richmond Üniversitesi ile "Dual Degree" ortaklığını başlatması üzerine yazılı bir mesaj ve "gurur duyduk" ifadesi ile kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.