EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

AKÜN mezuniyet töreni 27 Haziran'da yapılacak

AKÜN mezuniyet töreni 27 Haziran'da yapılacak

Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN), 2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 27 Haziran 2016 Pazartesi günü Golden Tulip Otel Tulipano Lounge (HavuzBaşı)'da gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 26/06/16 09:07
okuma süresi: 1 dak.
AKÜN mezuniyet töreni 27 Haziran'da yapılacak
A- A A+
Ön Lisans ve Yüksek Lisans bölümlerinden ilk mezunlarını geçen yıl veren AKÜN, bu yıl da ilk lisans mezunlarını verecek.

Ön Lisans bölümlerinden Sivil Havacılıkta Yer Hizmetleri, Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği, Amerikan Turizm ve Otel İşletmeciliği, Dış Ticaret ve Mutfak Sanatları – Aşçılık; Lisans bölümlerinden Hukuk, İşletme, Havacılık Yönetimi ve Yüksek Lisans programlarından yaklaşık 120 öğrenci kep atacak.

Kurulduğu günden itibaren kaliteli ve kalifiyeli eğitiminden hiç taviz vermeyen AKÜN, tüm mezunlarını bu sayede iş dünyasının koşullarına tam donanımlı olarak hazırlamaktadır. Üniversite, öğrencilerine burs ve staj imkanı sağlayıp mezun adayların iş bulmalarına öncülük ettiği için bu törende bir gurur daha yaşayacak. 27 Haziran'da yapılacak olan törende Akademik kadro ile birlikte protokol konukları ve mezunların aileleri bu sevince ortak olacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.