EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

BEAL ve 20 Temmuz Fen Lisesi'ne kayıtlar başladı

BEAL ve 20 Temmuz Fen Lisesi’ne kayıtlar başladı

Bülent Ecevit Anadolu Lisesi ve 20 Temmuz Fen Lisesi dokuzuncu sınıflar için kayıtlar bugünden itibaren 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Yayın Tarihi: 27/06/16 18:56
okuma süresi: 1 dak.
BEAL ve 20 Temmuz Fen Lisesi’ne kayıtlar başladı
A- A A+
Bülent Ecevit Anadolu Lisesi ve 20 Temmuz Fen Lisesi dokuzuncu sınıflar için kayıtlar başladı.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, yerleştirme sınavı sonuçlarına göre bu okulların dokuzuncu sınıflarına kayıt hakkı elde eden öğrencilerin kayıtlarını 30 Haziran'a kadar kazandıkları okullara yapacaklarını bildirdi.

Yerleşme hakkı elde ettikleri halde kayıt yaptırmayacak öğrencilerin velilerinin feragatname imzalaması gerektiği de ifade edildi.

Kayıt için ortaokul diploması, doğum belgesi-kimlik kartı, 4.5 x 6 cm boyutlarında başı açık/ cepheden çekilmiş 4 vesikalık fotoğraf, ilgili okul müdürlüğünden temin edilecek kayıt bildiri formu ve muhtardan alınmış ikametgâh belgesi gerektiği kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.