EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ'de burs hedefi için, ikinci kez buluşuldu

GAÜ'de burs hedefi için, ikinci kez buluşuldu

Girne Amerikan Üniversitesi'nin; KKTC ve Yerleşik TC Uyruklu Aday Öğrencileri için her yıl uyguladığı 'Giriş ve Burs Sıralama Sınavı'nın ikincisi genç adayların yoğun ilgisi ve katılımı ile GAÜ Girne Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 17/07/16 17:06
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ'de burs hedefi için, ikinci kez buluşuldu
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye göre, ilki, 4 Haziran'da yapılan ve bine yakın aday öğrencinin başvurduğu burs sıralama sınavına giremeyen öğrenci ile ailelerinin, sınavın tekrarının yapılması yönündeki talepleri üzerine gerçekleşen ikinci burs sıralama sınavı da; İngilizce ve Türkçe iki ayrı alanda, toplam 160 sorudan oluştu.

"GAÜ'lü olmayı tercih eden gençlerimiz, ayrıcalıklı olmayı da tercih etti"

GAÜ KKTC Marketing Sorumlusu ve Kariyer Uzmanı Emrah Adaklı, ülke genelinden GAÜ'ye duyulan güvenden yine mutlu olduklarını belirtirken; "GAÜ'lü ve ayrıcalıklı olmayı tercih eden gençlerimizin, Haziran ayında gerçekleştirdiğimiz sınavda kazandıkları burs dilimleri ile kayıtlarını devam ettirirken, o tarihteki sınava, çeşitli mazeretleri ile girememiş aday öğrencilerimizin yoğun talebi üzerine ikinci sınavımızı da başarı ile yaptık. Bu önemli sınav sonrası da, üniversitemizin söz verdiği gibi 'özel burslarının' dağılımı ve kesin sonuçlarının açıklanması ile bu süreç şimdilik tamamlanmıştır.Gösterilen ilgiye, Üniversitem adına teşekkür ediyorum." dedi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yetkilileri, Burs Sıralama Sınavları sonrasında kesin kayıt hakkı kazanmış öğrencilerin 5 Ağustos 2016 Cuma gününe kadar kayıt işlemlerini yaptırabileceğini de bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.