EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı, vereceği eğitim bursları için müracaat kabul etmeye başlıyor

Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı, vereceği eğitim bursları için müracaat kabul etmeye başlıyor

Saydam ailesi tarafından "Tarihine sahip çıkmayanlar, geleceklerine sahip olamazlar" anlayışıyla geçiğimiz Mayıs ayında kurulan SAYTEV-Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı, vereceği eğitim bursları için müracaat kabul etmeye başlıyor.

Yayın Tarihi: 04/08/16 10:20
okuma süresi: 2 dak.
Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı, vereceği eğitim bursları için müracaat kabul etmeye başlıyor
A- A A+
Saydam ailesi tarafından "Tarihine sahip çıkmayanlar, geleceklerine sahip olamazlar" anlayışıyla geçiğimiz Mayıs ayında kurulan SAYTEV-Saydam Tarih ve Eğitim Vakfı, vereceği eğitim bursları için müracaat kabul etmeye başlıyor. SAYTEV, İlköğretim, Ortaöğretim, Kırsal Kesim, Mesleki Eğitim, Yüksek Öğretim ve SAYTEV Özel Bursu başlıkları altında vereceği burslar için, 5 Ağustos-15 Eylül 2016 tarihleri arasında müracaat kabul edecek.

Ülke çocuklarının, gençlerinin ve tüm insanlarımızın eğitsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla SAYTEV, maddi desteğe ihtiyaç duyan 17 başarılı öğrenciye burs veriyor.

SAYTEV'in konu hakkında yaptığı yazılı açıklamaya göre, İlköğretim ve Ortaöğretim Bursu başlıkları altında "Geri Dönüşümsüz" olarak verilecek burslar; ders kitabı, kırtasiye ve giyecek ile öğrencinin okul harçlığını karşılayacak aylık destek bursunu içerecek. "Geri Dönüşümlü" olarak nitelendirilen; Kırsal Kesim, Mesleki Eğitim, Yüksek Öğretim ve SAYTEV Özel Bursu başlıkları altında verilecek burslar ise, eğitim ücretlerini kapsayacak. Vakıftan yapılan açıklamada "Geri Dönüşümlü" burslarla öğrenimini tamamlayan her öğrencinin, eğitimini tamamlayıp yeterli gelir düzeyine ulaştığı zaman, en az bir öğrencinin giderini karşılayarak yetişmesine katkıda bulunmasının beklendiği belirtildi.

Koşulları SAYTEV'in www.saytev.org adresli web sayfasında detaylı şekilde verilen başvurular, 227 12 51 numaralı telefon ve info@saytev.org adresine gönderilecek e-posta ile yapılabilecek. Arzu edenlerin Yenişehir'de bulunan vakıf binasına giderek de başvurabileceği burslar, 9 aylık olarak, 1 Ekim- 30 Haziran dönemi için verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.