EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ Rektör Vekili Saydam öğrencilerine seslendi

KAÜ Rektör Vekili Saydam öğrencilerine seslendi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Serdar Saydam öğrencilerine seslendi.

Yayın Tarihi: 26/09/16 15:57
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ Rektör Vekili Saydam öğrencilerine seslendi
A- A A+

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Serdar Saydam öğrencilerine seslendi.

Saydam ''Siz değerli öğrencilerimizle, KAÜ'nün doğal laboratuvar ortamında, öğrencilik yıllarınızı geçireceğiniz her geçen gün kazanımlarınızı görecek ve seçiminizin doğruluğunu asla sorgulamayacağınız bilincindeyim.

KKTC'de okuyarak aynı zamanda bir dünya üniversitesinde de yer almış olacaksınız. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nde özgür bir eğitim sistemi uygulaması ile yeni ufuklara yelken açacaksınız" dedi.

Saydam, öğrencilerine seslenirken Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin misyonunun; kuruluşunda ve kuruluşunu izleyen lik beş yıllık dönemde, ışıklar şehri Lefkoşa'ya bir bilim ışığı daha yakmak, yüksek kalitede eğitim ve öğretim vermek, araştırma ve yayın faaliyetleriyle bilimsel temelli bilgi birikimine katkı sağlamak, sonuçlarını yerel ve Uluslararası boyutta toplumla paylaşmak ve hizmetine sunmak olduğunu belirtti.

KAÜ Yerleşkesinin, Lefkoşa Surlariçi'nde yer almasının nedeni, bölgenin tarihi özelliklerine ve dokusuna uygun bir uluslararası üniversite yaratma vizyonu olarak açıklanabileceğini dile getiren KAÜ Rektör Vekili Prof.Dr. Serdar Saydam, Amacımız aynı zamanda öğrencilerimizle KAÜ olarak bölgenin eğitsel-kültürel ve ekonomik özelliklerinin gelişmesine büyük katkı sağlamaktır. Orta Doğu, Doğu Avrupa, Afrika ve Asya olmak üzere tüm dünya ülkelerinden gelecek olan öğrencilere başarılı akademik kadromuz eşliğinde kaliteli bir eğitim verilecektir. Nitekim Hedeflerimiz arasında olan birçok ilk eserin bulunduğu Osmanlı Kütüphanemiz oluşturulmuş ve halkın hizmetine sunulmuştur. Siz değerli öğrencilerimizle kütüphanemizde çalışmalarımızı gerçekleştirecek ve halka bu çalışmalarımızı yine sizlerin başarısıyla sunacağız dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.