EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ oryantasyon günleri başlıyor

KAÜ oryantasyon günleri başlıyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), oryantasyon günleri başlıyor

Yayın Tarihi: 29/09/16 08:00
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ oryantasyon günleri başlıyor
A- A A+
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), oryantasyon günleri başlıyor. 5-7 Ekim tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)' ye gelen KAÜ öğrencilerine, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin bulunduğu ve aynı zamanda tüm turistlerin uğrak yeri olan Arabahmet Bölgesindeki tüm tarihi doku ,değerler hakkında öğrencilerin bilgilendirileceği ve aynı zamanda bölgeye yönelik gezilerin düzenleneceği bildirildi.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Halkla İlişkiler biriminden verilen bilgiye göre Genel olarak Kıbrıs Türk Tarihi ve kültür bilgileri aktarılırken başkent Lefkoşa'nın şehir anlatımı ve gezisi ardından Girne turistik ve eğitim şehir gezisinin gerçekleşeceği açıklandı.

Yapılan açıklamada Öğrencilerin Oryantasyon aktivitelerinde adaptasyon süreçlerini hızlandırıp güven ve refah dolu bir eğitim adası olan KKTC'yi tanıtma sürecinde de birçok bilgi kazanımı sağlayacaklarını,KKTC turunun ardından Kıbrıs'a özgü tüm gelenek ve görenekler hakkında KAÜ Siyasal Bilimler Dekanı Prof.Dr.Ulvi Keser'in özel bir seminer vereceği bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.