EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Girne Amerikan Üniversitesi FLYTECH 2016'da

Girne Amerikan Üniversitesi FLYTECH 2016'da

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) aday öğrencilerini tanıtım standında ağırladı.

Yayın Tarihi: 21/10/16 15:24
okuma süresi: 2 dak.
Girne Amerikan Üniversitesi FLYTECH 2016'da
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) aday öğrencilerini tanıtım standında ağırladı.

Çağımızın en dinamik ve sürekli gelişen sektörlerinden biri olan ve önemli bir meslek haline gelen Havacılık sektöründe oluşan kalifiye eleman açığına bağlı olarak havacılık bilgisi ve kültürüne sahip elemanlar yetiştirmek üzere ülkemizde de önemli adımlar atan GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi Temsilcileri, sektördeki gelişmeleri yakından takip üzere Ankara Altınpark Expo Center'de düzenlenen Flytech 2016 1. Havacılık Fuarı'na katıldı.

Havacılık sektörünün ürün gruplarının ve sektöre ait olan teknolojik gelişmelerin Türkiye ve dünyanın dört bir köşesinden gelecek ziyaretçiler için 4 gün boyunca sergileneceği, tanıtımların yapılacağı Fuar; Havacılık , Turizm, Havayolu şirketleri gibi sektörden çok sayıda ziyaretçinin yanında öğrenciler tarafından da yoğun ilgi gördü.

Havacılık eğitimi veren üniversitelerin de katılımıyla gerçekleştitilen Flytech 2016 1 . Havacılık Fuarı'nda GAÜ Ankara Temsilcisi Güler Demir aday öğrencileri tanıtım standında ağırlarken; havacılık eğitimi konusunda öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunuldu. Sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek, öğrencileri bilgilendirmek adına Flytech 2016 1. Havacılık Fuarında bulunduklarını belirten Demir, sektörden çok zengin bir katılımcı profilinin yer aldığını, bunun yanında aday öğrencilerin de yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.