EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜden kanser hastaları için duyarlı etkinlik

DAÜ'den kanser hastaları için duyarlı etkinlik

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 1 – 7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla, KKTC Kanser Hastaları Yardım Derneği yararına önemli bir kermese imza atmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 29/03/17 13:35
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'den kanser hastaları için duyarlı etkinlik
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), 1–7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla, KKTC Kanser Hastaları Yardım Derneği yararına önemli bir kermese imza atmaya hazırlanıyor.

Söz konusu hafta kapsamında, DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü öncülüğünde, 3 Nisan 2017 Pazartesi günü, 10:00–13:00 saatleri arasında, DAÜ kampüsü içerisinde yer alan Merkezi Derslik (CL) önünde renkli bir kermes gerçekleştirilecek.

DAÜ'de yer alan tüm fakülte, müdürlük ve birimlerin katkılarıyla kurulacak olan stantlarda çeşitli yiyecek ve içeceklerin satışı yapılarak kanser hastaları için para toplanmaya çalışılacak.

"DAÜ Farkında" sloganı ile gerçekleştirilecek olan kermeste, DAÜ'de çalışan personelin kendi emekleriyle hazırlayacağı yiyecek ve içeceklerin satılacağı toplam 37 stanttan elde edilecek gelir, KKTC Kanser Hastaları Derneği'ne bağışlanacak. Stantlarda yer alacak yiyecek ve içeceklerin porsiyonu ise 2 TL'den satışa sunulacak.

DAÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yapılarak, kanser konusunda farkındalığın çok önemli olduğu ifade edildi ve ülkedeki kanser hastalarına bir nebze de olsa yardım edebilmek amacıyla tüm halkımız söz konusu yardım amaçlı kermese davet edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.