EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ "2017 NUSAR Games"de yerini aldı

KAÜ "2017 NUSAR Games"de yerini aldı

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nden yapılan açıklamada okulun 2017 NUSAR Games'e hazır olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 25/04/17 14:55
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ "2017 NUSAR Games"de yerini aldı
A- A A+
2016 yılında 1.'si düzenlenen IUSARGAMES 2016 oyunlarının ardından bu sene de NUSAR 2017 oyunlarında yer alan Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Akut ekibi 24-26 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen yarışmalara hazır olduklarını, aynı zamanda sadece oyun ve yarışma değil, yardımlaşmayı, birçok bilgi ve tecrübeyi, becerileri ile birlikte bu işi gönülden ve severek yaptıklarını belirten KAÜ Akut ekibi başkanı Yrd.Doç.Dr. Rukiye Kilili, geçen sene de bu konseyin düzenlemiş olduğu Dünya Su Günü'ne yönelik düzenlenen kısa film yarışmasında "kurak" adlı kısa film ile birincilik Aku ekibi olarak birincilik elde etmiştik. Bu sene de geçen yıl ki başarımıza başarı katmak istiyoruz dedi.

KAÜ olarak, akut ekibiyle gerçekleştirdikleri tüm çalışmalardan da büyük keyif aldıklarını vurgulayan Kilili, çalışmalarımız süreklilik gösterecek, üniversite olarak bulunduğumuz bölgeye de bölgesel çalışmalar yaparak katkı sağlayacağız şeklinde duygularını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.